Q-Fin; onze nieuwe ontbraammachine

Ontbramen is één van onze specialiteiten en sinds kort hebben we de Q-Fin F200 XL in onze productiehal staan voor het ontbramen en finishen van kleinere en meer deilicate producten.

De Q-Fin F200 is een ontbraammachine die speciaal in huis is gehaald voor vlakke plaatdelen (RVS en Aluminium) van 10 tot 200 mm breed. De 3-stations machine is geschikt voor ontbramen, slijpen en/of afronden van kleine plaatdelen. 

De ontbraammachine bestaat uit twee bewerkingstations. De eerste is een slijpunit gevolgd door twee komborstels. In de slijpunit is een slijpband aanwezig die de bramen verwijdert en het product een mooie lijnfinish kan geven. Daarna zorgt de borstel voor de afronding van het product en deze geeft het oppervlak een egale finish. Een nieuw sterk staaltje techniek bij GICOM!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *