GICOM gastheer van Floriade Business Club themabijeenkomst

Afgelopen maandag organiseerde de Floriade Business Club (FBC) een themabijeenkomst met betrekking tot Flevoland en de gemeente Dronten als agrofood inspiratieregio. Een zeer succesvolle avond waarbij GICOM de rol van gastheer heeft verzorgd.
De Floriade Business Club organiseert met regelmaat themabijeenkomsten voor haar ambassadeurs. Deze keer was de beurt aan GICOM om de avond te verzorgen voor meer dan 120 gasten. Na een rondleiding door de bedrijfshallen van GICOM begon het programma rondom het thema ‘Flevoland-Dronten; agrofood inspiratieregio’. 

Bij GICOM zijn we al jaren actief in de agrarische sector met onze composterings- en klimaattechnieken. Van droogsystemen voor kruiden en andere voedingsmiddelen, tot aan beluchtingsvloeren voor veebedrijven en composterings-installaties voor de verwerking van reststromen.  Met meer dan 120 gasten kijkt GICOM terug op een geslaagd evenement als ambassadeur van FBC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *